• Čeština
  • English

Národní dům na Vinohradech Praha

Zásady ochrany osobních údajů

  1. Společnost Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o., se sídlem náměstí Míru 820/9, 120 00 Praha 2, IČO: 45789053, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 13501, zpracovává v případě vaší poptávky služeb následující osobní údaje:
    • Podnájem prostor – jméno a příjmení, firmu, emailovou adresu, telefon, IP
    • Taneční škola – jméno a příjmení, adresu bydliště, emailovou adresu, telefon, datum narození, IP
  2. Jméno, příjmení, název firmy, e-mailovou adresu, telefon a IP je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb na podnájem prostor, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto osobní údaje budou společností Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Osobní údaje sloužící jako podklady pro přihlášení do kurzů Taneční školy Národního domu na Vinohradech uvedené v bodu č. 1 jsou zpracovávány po dobu nejdéle 2 let od ukončení účasti daného tanečního kurzu.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o. jako správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně i další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Máte právo:
    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

  • Žádost týkající se ochrany osobních údajů

Žádost týkající se ochrany osobních údajů

Máte-li požadavek související s ochranou osobních údajů, kontaktujte nás prostřednictvím níže určeného kontaktního formuláře.

Zadejte e-mailovou adresu, na kterou budeme žádost evidovat.

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH

náměstí Míru 9, 120 53 Praha 2
GPS: 50°4'32.303"N, 14°26'16.726"E

Aleš MORAVEC 

Obchodní ředitel
krátkodobé pronájmy

Ing. Vladimíra HORECKÁ
Vedoucí Taneční školy

Lenka POSPÍŠILOVÁ
Agenda dlouhodobých pronájmů


František DIVIŠ
Technický ředitel

Ing. Milan HÁJEK
Ředitel společnosti

POKLADNA - pouze prodej vstupenek na akce

Pokladna je dočasně uzavřena. Pro individuální vracení vstupného za zrušený 25. Reprezentační ples na Vinohradech prosím nejprve kontaktujte obchodní oddělení NDV.

Pozice Národního domu na mapě