• Čeština
  • English

Zásady ochrany osobních údajů

  1. Společnost Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o., se sídlem náměstí Míru 820/9, 120 00 Praha 2, IČO: 45789053, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 13501, zpracovává v případě vaší poptávky služeb následující osobní údaje:
    • Podnájem prostor – jméno a příjmení, firmu, emailovou adresu, telefon, IP
    • Taneční škola – jméno a příjmení, adresu bydliště, emailovou adresu, telefon, datum narození, IP
  2. Jméno, příjmení, název firmy, e-mailovou adresu, telefon a IP je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb na podnájem prostor, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto osobní údaje budou společností Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Osobní údaje sloužící jako podklady pro přihlášení do kurzů Taneční školy Národního domu na Vinohradech uvedené v bodu č. 1 jsou zpracovávány po dobu nejdéle 2 let od ukončení účasti daného tanečního kurzu.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o. jako správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně i další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Máte právo:
    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

  • Žádost týkající se ochrany osobních údajů

Žádost týkající se ochrany osobních údajů

Máte-li požadavek související s ochranou osobních údajů, kontaktujte nás prostřednictvím níže určeného kontaktního formuláře.

Zadejte e-mailovou adresu, na kterou budeme žádost evidovat.

NÁRODNÍ DŮM
NA VINOHRADECH

náměstí Míru 9, 120 53 Praha 2
GPS: 50°4'32.303"N, 14°26'16.726"E

POKLADNA - pouze prodej vstupenek na akce

Pokladna je dočasně uzavřena

Pro individuální vracení vstupného za zrušený 25. Reprezentační ples na Vinohradech prosím nejprve kontaktujte obchodní oddělení NDV


Aleš MORAVEC 

Obchodní ředitel - krátkodobé pronájmy

František DIVIŠ
Technický ředitel


Ing. Vladimíra HORECKÁ
Vedoucí Taneční školy

Ing. Milan HÁJEK
Ředitel společnosti


Lenka POSPÍŠILOVÁ
Agenda dlouhodobých pronájmů