nacházíte se:Národní důmOchrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  1. Společnost Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o., se sídlem náměstí Míru 820/9, 120 00 Praha 2, IČO: 45789053,, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 13501, zpracovává v případě vaší poptávky služeb následující osobní údaje:
    • Podnájem prostor - jméno a příjmení, firmu, emailovou adresu, telefon, IP
    • Taneční škola - jméno a příjmení, adresu bydliště, emailovou adresu, telefon, datum narození, IP
  2. Jméno, příjmení, název firmy, e-mailovou adresu, telefon a IP je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb na podnájem prostor, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto osobní údaje budou společností Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Osobní údaje sloužící jako podklady pro přihlášení do kurzů Taneční školy Národního domu na Vinohradech uvedené v bodu č. 1 jsou zpracovávány po dobu nejdéle 2 let od ukončení účasti daného tanečního kurzu.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Národní dům-Kulturní dům železničářů, s.r.o. jako správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně i další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Máte právo:
    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Žádost o zobrazení osobních dat

Žádost o vymazání osobních dat

FOTOEXPO 2018

20. října 2018 probíhá v Národním domě na Vinohradech největší událost v oblasti fotografie a fotografické techniky – FOTOEXPO 2018.
Více

Palmáre Světové výstavy PRAGA 2018

V Praze se ve dnech 15.8. – 18.8.2018 konala světová výstava poštovních známek Praga 2018. Již tradičně obdrželi vystavovatelé účastnící se výstavy PRAGA 2018 výstavní diplomy a medaile na tzv. Palmáre.
Více

Provozováno na m@gnetpro