• Čeština
  • English

Národní dům na Vinohradech Praha

Koncert zpěvačky Nadi Válové, 23.5.2024

Srdečně zveme na koncert zpěvačky Nadi Válové, dne 23.5.2024 v Majakovského sále Národního domu na Vinohradech.

Koncert “ 45″. Významný, jubilejní, narozeninový, životní a prozatím největší…zhruba vystihuje popis toho, co Vás čeká. 45 účinkujících, 45 přátel, 45 minut ve třech blocích, 45 děleno dvěma, je počet písní, které uslyšíte…

Zazní skladby Michala Horáčka a Petra Hapky, nebudou chybět písně z Ohroženého druhu a lyrikálu Kudykam. Večer se tak stane mapováním Nadiny hudební cesty od roku 2005, kdy jakožto účastnice druhé řady SuperStar zaujala Michala Horáčka, který ji pak přivedl k Petru Hapkovi.

Jubilejní koncertní večer by se dal charakterizovat dalšími dvěma slovy: vřelá setkání. Dojde totiž k setkání žen z Ohroženého druhu a vystoupí i žáci pěvecké školy Nadi Válové: Sboři a žáci z Alky. Tím však výčet  Nadiných přátel nekončí, účast přislíbili: Petr Malásek, Hana Holišová, Lenka Nová, Ondřej Ruml, Věra Nerušilová, Hana Robinson, Tereza Nekudová,  Lucia Šoralová, Kateřina Marie Tichá, Xavier Baumaxa, Jan Maxián, Jan Sklenář a Honza Roušar. Slavnostním večerem bude provázet Jan Smetana.

Vstupenky k prodeji zde:

KAPELA

Piano: Martin Rufer

Kytara: Milan Kramarovič

Baskytara: Jakub Kramarovič

Bicí: Robert Štolba

Violoncello: Jakub Čihák

Změna programu vyhrazena

Délka 135 minut

Vítejte v Národním domě na Vinohradech, jehož jedinečné prostory jsou častým dějištěm mezinárodních eventů, kongresů, výstav, plesů, maturitních plesů, koncertů a dalších událostí pracovního i společenského života.

Impozantní čtyřpodlažní budova Národního domu je od roku 1894 charakteristickým odrazem kultury konce devatenáctého století. Majestátnost novorenesančního slohu se zde snoubí s moderním eventovým zázemím s možností vlastního cateringu a AV techniky, s jednoduchou dostupností (metro Náměstí Míru) a s profesionálním personálem, vše pod záštitou gastroalince Together.

Představte si svůj další event v jednom ze tří impozantních sálů této historické budovy. Pozvat můžete až 1500 hostů!

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH

náměstí Míru 9, 120 53 Praha 2
GPS: 50°4'32.303"N, 14°26'16.726"E

Aleš MORAVEC 

Obchodní ředitel
Krátkodobé pronájmy

Ing. Vladimíra HORECKÁ
Agenda dlouhodobých pronájmů

POKLADNA
trvale uzavřena

POKLADNA PRO NEMOC od 23.1.2024 UZAVŘENA

PRODEJ VSTUPENEK POUZE ONLINE

V PŘÍPADĚ ZÁJMU O NÁKUP V POKLADNĚ, VOLEJTE PROSÍM P. MORAVCE:  +420 221 596 206


Pozice Národního domu na mapě