• Čeština
  • English

Národní dům na Vinohradech Praha

26. REPREZENTAČNÍ PLES NA VINOHRADECH

Národní dům na Vinohradech (NDV), za finanční i spolupořadatelské podpory městské části Praha 2, a dalších partnerů, uspořádal 5. dubna 2024 již šestadvacátý Reprezentační ples na Vinohradech.

Ples zahájil moderátor večera Roman Vojtek. Poté k hostům promluvil starosta městské části Praha 2, pan Jan Korseska, který zmínil pětiletou pauzu mezi posledním a tímto ročníkem plesu a následně předal slovo generálnímu manažerovi NDV, panu Robertu Vaverkovi. Pan Vaverka poděkoval ve svém slovu městské části Praha 2 i dalším partnerům plesu a vyjádřil přání, že dlouholetá spolupráce bude nadále pokračovat, a to opět na každoroční úrovni.

26. Reprezentační ples na Vinohradech se jako již tradičně konal ve všech sálech Národního domu na Vinohradech.

Na plese se opět potkávaly známé tváře obyvatel Prahy 2, stálých návštěvníků a příznivců plesu na Vinohradech, i zájemců o plesovou zábavu na vysoké společenské úrovni.

V každém ze tří historických sálů byl připraven pestrý a originální program, který zval k tanci i poslechu již od osmé hodiny večerní. V hlavním, Majakovského sále, provázel večerem Orchestr Karla Vlacha se svými sólisty. Jako hlavní host večera pak vystoupil Roman Vojtek. Hudební vystoupení zpestřili svými tanečními kreacemi tanečníci z Taneční školy Vavruška a také taneční pár Lenka Nora Návorková a Jakub Necpál (který nahradil v den akce svého nemocného bratra Michala Necpála 😊).

V Raisově sále hrála k tanci i poslechu skupina Pangea – The Beatles Revival Band a večer zakončil DJ Jirka Březina se svou videopárty.

I na nejmenším, Společenském sále, se tančilo až do ranních hodin, a to za doprovodu Cimbálové muziky VONICA.

Letošním charitativním partnerem plesu byla benefiční sbírka AKCE CIHLA, jejíž výtěžek jde na pomoc lidem s mentálním postižením.

Na plese byla opět možnost nechat se profesionálně vyfotografovat a výsledné fotografie si okamžitě odnést domů či si je nechat poslat elektronicky. I letos se nabídka „Fotky z plesu“ u hostů setkala s velkým zájmem.

Organizátoři zastupující Národní dům na Vinohradech a gastroalianci Together, se snaží každý rok připravit ples, který dostojí svému názvu „Reprezentační“. Výzdoba prostor, nabídka kvalitního programu a příjemná atmosféra, jsou základem, jak vytvořit zdařilou kulturní a společenskou událost. Tím nejdůležitějším každý rok, a tedy i letos, jsou návštěvníci. Téměř vyprodaný ples a pozitivní ohlasy na letošní, 26. ročník, jsou určitě motivujícím výsledkem pro ročník nadcházející. Každá událost takového rozměru, jaký nabízí Reprezentační ples na Vinohradech, je známkou kulturnosti hostů a jak je vidět, zájem přetrvává i v konkurenci pestré komerční zábavy.

Děkujeme všem partnerům a návštěvníkům plesu a věříme ve shledání v našich sálech v plesové sezoně 2025 na 27. Reprezentačním plese na Vinohradech.

Vítejte v Národním domě na Vinohradech, jehož jedinečné prostory jsou častým dějištěm mezinárodních eventů, kongresů, výstav, plesů, maturitních plesů, koncertů a dalších událostí pracovního i společenského života.

Impozantní čtyřpodlažní budova Národního domu je od roku 1894 charakteristickým odrazem kultury konce devatenáctého století. Majestátnost novorenesančního slohu se zde snoubí s moderním eventovým zázemím s možností vlastního cateringu a AV techniky, s jednoduchou dostupností (metro Náměstí Míru) a s profesionálním personálem, vše pod záštitou gastroalince Together.

Představte si svůj další event v jednom ze tří impozantních sálů této historické budovy. Pozvat můžete až 1500 hostů!

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH

náměstí Míru 9, 120 53 Praha 2
GPS: 50°4'32.303"N, 14°26'16.726"E

Aleš MORAVEC 

Obchodní ředitel
Krátkodobé pronájmy

Ing. Vladimíra HORECKÁ
Agenda dlouhodobých pronájmů

POKLADNA
trvale uzavřena

POKLADNA PRO NEMOC od 23.1.2024 UZAVŘENA

PRODEJ VSTUPENEK POUZE ONLINE

V PŘÍPADĚ ZÁJMU O NÁKUP V POKLADNĚ, VOLEJTE PROSÍM P. MORAVCE:  +420 221 596 206


Pozice Národního domu na mapě