• Čeština
  • English

Národní dům na Vinohradech Praha

MiA Dance Festival

Finálová kola tohoto prestižního tanečního festivalu se uskuteční v květnu a v červnu v Národním domě na Vinohradech.

Spolek „Děti fitness aneb sportem proti drogám“®, z.s.,  je neziskový zapsaný spolek, který se již od roku 1999 snaží budovat v dětech vztah ke sportu, správně vyplňovat jejich volný čas a tím předcházet negativním jevům současnosti, jako je např. zneužívání drog. Našich akcí a soutěží se mohou účastnit již děti od tří let. V tomto věku představuje příprava na naše soutěže v podstatě pohybovou a gymnastickou přípravu, aniž by dítě předčasně směřovalo k dráze vrcholového sportovce.

Všechny naše akce jsou pořádány pod ochrannou známkou „ Děti fitness aneb sportem proti drogám“®, z.s. a MiA – motion in action ®. Na akcích a soutěžích se děti učí vztahu ke sportu nebo tanci. Rodiče si pro své děti v jakémkoliv věku mohou vybrat klub, který se jim bude nejvíce líbit. K tomuto účelu slouží naše tzv. veřejné akce, jako jsou Kroužkobraní, Plesy princezen, Mikulášské, Vánoční rolnička, Dětské dny a podobně. 

Velkou část naší činnosti tvoří skupinová sportovní vystoupení, kde se děti učí kromě zvládnutí vlastního těla i týmové spolupráci. Nedílnou součástí jsou i sólová vystoupení nebo vystoupení malých skupin. Zde je prostor pro kreativitu samotných dětí.

Spolek je zakladatelem a pořadatelem mezinárodní postupové soutěže ve sportovních tanečních sestavách různých hudebních stylů. Tradiční součástí našich akcí se také stal „Projekt bez bariér“, v rámci kterého se účastní děti i dospělí z různě znevýhodněných skupin. Postupně jsme pro naše akce našli i místa, která mají bezbariérový přístup, tzn. že se mohou bez problémů zúčastnit i tělesně postižení se jak v řadách soutěžících, tak v řadách diváků.

„Děti fitness aneb sportem proti drogám“, z. s. je neziskové občanské sdružení, které je řádně zaregistrováno na úseku sdružování u ministerstva vnitra pod č.j.: vs/1-1/62084/05-r. Obchodní název „Děti fitness aneb sportem proti drogám“®, z.s. a MIA  – motion in action ® je registrovanou ochrannou známkou na Úřadě průmyslového vlastnictví.

Vítejte v Národním domě na Vinohradech, jehož jedinečné prostory jsou častým dějištěm mezinárodních eventů, kongresů, výstav, plesů, maturitních plesů, koncertů a dalších událostí pracovního i společenského života.

Impozantní čtyřpodlažní budova Národního domu je od roku 1894 charakteristickým odrazem kultury konce devatenáctého století. Majestátnost novorenesančního slohu se zde snoubí s moderním eventovým zázemím s možností vlastního cateringu a AV techniky, s jednoduchou dostupností (metro Náměstí Míru) a s profesionálním personálem, vše pod záštitou gastroalince Together.

Představte si svůj další event v jednom ze tří impozantních sálů této historické budovy. Pozvat můžete až 1500 hostů!

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH

náměstí Míru 9, 120 53 Praha 2
GPS: 50°4'32.303"N, 14°26'16.726"E

Aleš MORAVEC 

Obchodní ředitel
Krátkodobé pronájmy

Ing. Vladimíra HORECKÁ
Agenda dlouhodobých pronájmů

POKLADNA
prodej vstupenek na 26. Reprezentační ples na Vinohradech

POKLADNA PRO NEMOC od 23.1.2024 UZAVŘENA

PRODEJ VSTUPENEK POUZE ONLINE

V PŘÍPADĚ ZÁJMU O NÁKUP V POKLADNĚ, VOLEJTE PROSÍM P. MORAVCE:  +420 221 596 206


Pozice Národního domu na mapě